«Όχι» του Μπελχαντά στα πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ, επιστρέφει στη Μονπελιέ!

Παρά τα εκατομμύρια που του προσέφερε η Αλ Χιλάλ, όλα δείχνουν ότι ο Γιουνές Μπελχαντά -για τον οποίο είχε κινηθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός- θα επιστρέψει στη Γαλλία και στη Μονπελιέ.

«Όχι» του Μπελχαντά στα πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ, επιστρέφει στη Μονπελιέ!

Τι και αν η Αλ Χιλάλ τού προσέφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ύψους 15 εκατ. ευρώ για συνεργασία τριών χρόνων; Ο Γιουνές Μπελχαντά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, αντιθέτως όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Γαλλία προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μονπελιέ.

Αυτή θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του 31χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, αν τουλάχιστον πιστέψουμε τον πρόεδρο της Μονπελιέ, Λορέν Νικολέν. Ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού κλαμπ τοποθετήθηκε για τον έμπειρο χαφ, τονίζοντας ότι κατά 90% θα φορέσει ξανά τα χρώματα της Μονπελιέ ύστερα από 9 ολόκληρα χρόνια:

«Δέχτηκε υψηλότερες προτάσεις από τη δική μας, αλλά θέλει να έρθει εδώ με την οικογένειά του. Είναι μια προφορική συμφωνία ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενος που θέλει να επιστρέψει στη Μονπελιέ και είμαι υπερήφανος για την επιλογή του. Συμφωνήσαμε σε όλα κατά 90%, αλλά θα πρέπει όμως να πέσουν και οι υπογραφές».

Θυμίζουμε ότι για την απόκτηση του Μπελχαντά κινήθηκε πολύ σοβαρά πρόσφατα ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο συμπατριώτης του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είχε επιχειρήσει να πείσει τον παίκτη να κάνει το βήμα και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ωστόσο η υπόθεση δεν τελεσφόρησε για τους πρωταθλητές Ελλάδας.