Ο Λιβάγια συνεχίζει στη Χάιντουκ

Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρουν ότι ο Μάρκο Λιβάγια είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Χάιντουκ και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και μετά το καλοκαίρι.

Ο Λιβάγια συνεχίζει στη Χάιντουκ

Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια υπέγραψε συμβόλαιο με τη Χάιντουκ το οποίο ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο. Το όνομα του Κροάτη επιθετικού ενεπλάκη σε αρκετά σενάρια μετά το "διαζύγιο" του με τους "κιτρινόμαυρους".

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί και σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός είχε στα υπόψη του τον Μάρκο Λιβάγια. Και ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις τονίζοντας ότι υπάρχει μία ρήτρα με την ΑΕΚ που δεν του επιτρέπει να παίξει σε ανταγωνιστές των "κιτρινόμαυρων".

Τα ρεπορτάζ από την Κροατία θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Χάιντουκ και να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

«Σύμφωνα με πηγές μας, ο Μάρκο Λιβάγια υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Χάιντουκ. Αυτή η πληροφορία είναι ανεπίσημη ακόμα, ακόμα περιμένουμε νεότερα, αλλά φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.