Κριστιάνο Ρονάλντο: Είπε στους συμπαίκτες του ότι φεύγει από τη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε στους συμπαίκτες του ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Il Messaggero».

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είπε στους συμπαίκτες του ότι φεύγει από τη Γιουβέντους

Συνεχίζεται το «σίριαλ» στην Ιταλία με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους.

Αυτή την φορά τη «σκυτάλη» πήρε η «Il Messaggero», που σε δημοσίευμά της υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ήδη ενημερώσει τους συμπαίκτες του στην «Γηραιά Κυρία» για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους για την μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Φήμες θέλουν τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρακολουθούν την υπόθεση του διεθνούς άσου, ενώ ως πιθανός προορισμός του φέρεται να είναι και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο άθλημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκτήθηκε από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018 έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο του Τορίνο μετράει μέχρι σήμερα 101 γκολ και 22 ασίστ σε 133 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα, με την ιταλική ομάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018–19, 2019–20), ένα Κύπελλο (2020–21) και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.