Γιουβέντους: Τα τυπικά για την επιστροφή Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να επιστρέψει στη Γιουβέντους και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας έγιναν γνωστές από τα ιταλικά Μέσα. Μάλιστα, τα ίδια αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Ιταλού κόουτς βρίσκεται στο σπίτι του... Ανιέλι

Γιουβέντους: Τα τυπικά για την επιστροφή Αλέγκρι

Θέμα... ωρών πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στη Γιουβέντους και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη καθοριστεί και ο Ιταλός προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των «μπιανκονέρι».

Δύο χρόνια μετά ο Αλέγκρι επιστρέφει «σπίτι» του και η Γιουβέντους κέρδισε στην κούρσα τις Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Στόχος, να επαναφέρει και πάλι τη «Γηραιά Κυρία» στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το συμβόλαιο βρίσκεται ήδη στο σπίτι του ισχυρού άνδρα του κλαμπ, Ανιέλι και αυτό προβλέπει τετραετή συνεργασία με αποζημίωση 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. την προηγούμενη θητεία του (2014-19), ο 53χρονος προπονητής κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ.

Επίσης, δύο φορές οδήγησε τη Γιουβέντους στον τελικό του Champions League, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.