Τα δάκρυα του Μάρκοβιτς και ο τραυματισμός από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας τραυματίας από τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας.

Τα δάκρυα του Μάρκοβιτς και ο τραυματισμός από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την Παρτιζάν ότι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα πρέπει στις 16 Ιουνίου να είναι στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει στον Ρέντη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος στόπερ επιστρέφει στους πρωταθλητές Ελλάδας και με στόχο να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάρκοβιτς την Τρίτη το βράδυ έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Το άσχημο για τον νεαρό στόπερ ήταν ότι αποχώρησε τραυματίας. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας από τον Αλεξάνταρ Κάταϊ, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε στον δεξί του ώμο.

Δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά η κατάσταση του εκτιμάται μέρα με τη μέρα. Ο ίδιος μετά το τέλος του τελικού αποχώρησε με δάκρυα από την Παρτιζάν για την απώλεια του Κυπέλλου και τον τραυματισμό του και επιβεβαίωσε ότι γυρίζει στον Πειραιά.

«Φεύγω για δεύτερη φορά από την Παρτιζάν κα χωρίς να έχω πάρει κάποιο τρόπαιο. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο καιρό θα χρειαστώ για να επιστρέψω», ανέφερε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.