«Σκασμένοι» στην Ουνιόν με Σολδάνο

Η Ουνιόν Σάντα Φε περίμενε να εισπράξει από πιθανή πώληση του Φράνκο Σολδάνο, αλλά ο παίκτης γυρίζει, προς το παρόν, στον Ολυμπιακό.

«Σκασμένοι» στην Ουνιόν με Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο δεν θα συνεχίσει στη Μπόκα Τζούνιορς, αφού δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που έχει με τον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται και η Μπόκα δεν πρόκειται να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα. Για τους Πειραιώτες είναι ένα θέμα αυτό, διότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν, αφού δεν έχουν καμία διάθεση να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Εκτός από τον Ολυμπιακό που θα κληθεί να βρει ομάδα να παραχωρήσει τον Σολδάνο "σκασμένοι" είναι και στην Ουνιόν Σάντα Φε, την ομάδα από την οποία πήρε τον παίκτη ο πρωταθλητής Ελλάδας. Οι Αργεντίνοι έχουν διατηρήσει το 15% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Εάν δηλαδή η Μπόκα αγόραζε τον Σολδάνο τότε θα έβαζε στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό σε μία περίοδο που το έχει ανάγκη. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται προς το παρόν, αφού η Μπόκα δεν έχει σκοπό να πληρώσει για να πάρει τον Σολδάνο.