Τσέλσι: Καντέ και Μεντί προλαβαίνουν τον τελικό

Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι ο Εντουάρντ Μεντί και Ενγκολό Καντέ θα είναι στη διάθεση του για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Τσέλσι: Καντέ και Μεντί προλαβαίνουν τον τελικό

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Champions League προέκυψαν ευχάριστα νέα για την Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Εντουάρντ Μεντί και ο Ενγκολό Καντέ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τόμας Τούχελ.

Ο τεχνικός των "μπλε" σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας ότι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις εντός της εβδομάδα και θα θέσουν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ο τραυματισμός του Μεντί δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε την ελπίδα ότι θα επανέλθει στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη. Είχε τεράστια πρόοδο στο θέμα πόνου και αν είναι ετοιμοπόλεμος θα παίξει στον τελικό. Παράλληλα, αν δεν τα καταφέρει τελικά εμπιστευόμαστε πλήρως τον Κέπα, ο οποίος θα πάρει τη θέση».

«Με το θέμα του Καντέ δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι να αλλάξω την τακτική μας και απλά να τον βάλω στην προπόνηση την Τετάρτη. Πιθανώς να μην μιλήσω και με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές, ώστε να μην ακούσω άλλες αμφιβολίες. Πάντως φαίνεται καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι», ανέφερε ο τεχνικός της Τσέλσι.