Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Ο Εμπαπέ είναι Γάλλος, θα παραμείνει στην ομάδα»

Τα σενάρια πολλά για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο στην Παρί θεωρούν πως ο Γάλλος άσος δεν θα πάει πουθενά. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο ισχυρός άνδρας της Γαλλικής ομάδας. 

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: «Ο Εμπαπέ είναι Γάλλος, θα παραμείνει στην ομάδα»

Την πεποίθησή του – για ακόμη μία φορά - ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

«Για εμένα -και το λέω πάντα- ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και θα παραμείνει στην ομάδα 100%. Μην ανησυχείτε.

Ο Εμπαπέ είναι Παριζιάνος, είναι Γάλλος και λατρεύει το Παρίσι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα μείνει στην ομάδα. Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμείνουν στην ομάδα. Είμαστε πολύ ήρεμοι με τον Εμπαπέ.

Θα έχουμε καλά πράγματα για την ομάδα εάν έχουμε την ευκαιρία. Είμαστε σίγουροι για τον Κιλιάν. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτήν την ομάδα. Έχουμε ανάγκες σε μερικές θέσεις. Θα το δούμε με τον Λεονάρντο, τον τεχνικό διευθυντή και με τον προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει πώς θα αγοράσουμε παίκτες. Δεν είναι εύκολο με την πανδημία. Αλλά θα βελτιωθούμε. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή. Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί