Κοντράστ συναισθημάτων: Τα έξαλλα πανηγύρια της Ουνιόν και η απογοήτευση της Βέρντερ (vids)

Η «άγρια» ομορφιά του ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε στα πρόσωπα παικτών, προπονητών και οπαδών της Ουνιόν Βερολίνου και της Βέρντερ Βρέμης, με την πρώτη να παίρνει την έξοδο στην Ευρώπη και τη δεύτερη να υποβιβάζεται ύστερα από 40 χρόνια. Δείτε τα βίντεο!

Κοντράστ συναισθημάτων: Τα έξαλλα πανηγύρια της Ουνιόν και η απογοήτευση της Βέρντερ (vids)

Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλασσε η 34η και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς κρίθηκε τόσο μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, όσο και άλλη μία που στέλνει ένα κλαμπ στη Bundesliga 2 μαζί με τη Σάλκε.

Χάρη σε ένα γκολ του Κρούζε στο 90'+2' του αγώνα με τη Λειψία, η Ουνιόν Βερολίνου νίκησε 2-1 παίρνοντας με δραματικό τρόπο την 7η θέση (ένα βαθμό πάνω από τη Γκλάντμπαχ) και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης περιόδου!

Πρόκειται για ιστορική στιγμή για το γερμανικό κλαμπ, το οποίο μόλις ένα χρόνο μετά την εξασφάλιση της πρώτης παρουσίας του στη Bundesliga από την ίδρυσή του, κατάφερε να πάρει και το παρθενικό του ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα Ουνιόν-Λειψία:

Την ίδια ώρα, στη Βρέμη ζούσαν ένα... δράμα, καθώς η τοπική Βέρντερ γνώριζε τη συντριβή εντός έδρας με σκορ 2-4 από τη Γκλάντμπαχ, αποτέλεσμα που «σφράγισε» οριστικά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Bundesliga 2 ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το μακρινό 1980.

Δείτε την απογοήτευση στο «στρατόπεδο» της Βέρντερ για τον υποβιβασμό: