Η Τραμπζονσπόρ δίνει 5 εκατ. ευρώ για Γιακουμάκη

Η Τραμπζονσπόρ ασχολείται πολύ σοβαρά με τον Γιώργο Γιακουμάκη και είναι έτοιμη να βγάλει από το ταμείο της 5 εκατ. ευρώ.

Η Τραμπζονσπόρ δίνει 5 εκατ. ευρώ για Γιακουμάκη

Η Τραμπζονσπόρ έχει βάλει στο… μάτι τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος έχει κάνει μία τρομερή σεζόν στην Ολλανδία και έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει. Η τουρκική ομάδα φέρεται να έχει στη λίστα της και τον Τικίνιο και μάλιστα να θεωρείται ένας από τους σημαντικούς αντιπάλους που έχει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Στην Τουρκία, ωστόσο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη. «Η Τραμπζονσπόρ θα αποκτήσει τον Έλληνα Βασιλιά», ανέφεραν τα ρεπορτάζ των Τούρκων.

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα ο Γιακουμάκης έχει παίξει σε 30 παιχνίδια και έχει σημειώσει 26 γκολ, ενώ με τη Φένλο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Παρά τις εντυπωσιακές αποδόσεις του Γιακουμάκη η Φένλο δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία κι έτσι θα αναγκαστεί να πουλήσει τον πρώτο της σκόρερ.

Τον ποδοσφαιριστή τον έχει προτείνει στην Τραμπζονσπόρ και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση μαζί του. Το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ για τους Τούρκους που δείχνουν διατεθειμένοι να βγάλουν αυτά τα χρήματα από το ταμείο τους προκειμένου να αποκτήσουν τον μπομπέρ της Φένλο. Σημείο κλειδί σε αυτή την υπόθεση είναι ο Μπακασέτας, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη, του έχει μιλήσει για το τουρκικό πρωτάθλημα και κάνει τη δική του προσπάθεια για να τον πείσει να πει το "ναι".