Βινάγκρε: Φεύγει από Φαμαλικάο, περιμένει την Μπενφίκα!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Φαμαλικάο και γυρίζει στην Γουλβς με σκοπό να... ξαναφύγει για Μπενφίκα!

Βινάγκρε: Φεύγει από Φαμαλικάο, περιμένει την Μπενφίκα!

Ένα πολύ καλό δεύτερο μισό της σεζόν έκανε ο Ρούμπεν Βινάγκρε, φορώντας τη φανέλα της Φαμαλικάο. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που ήταν... απών ουσιαστικά από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στον α’ γύρο της φετινής περιόδου, έδειξε ένα μέρος του ταλέντου του στην πορτογαλική ομάδα και πλέον έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Μπενφίκα.

Ο Βινάγκρε αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Φαμαλικάο, τους ευχαρίστησε για την αγάπη που του έδειξαν και τώρα είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Γουλβς.

Η αποχώρηση του Νούνο Εσπίριτο από τους «λύκους» δεν φαίνεται ότι αλλάζει τα πλάνα του αγγλικού συλλόγου, μιας και ο Βινάγκρε δείχνει να έχει «ψηθεί» στην ιδέα ότι μπορεί να βρεθεί στην Λισσαβώνα για λογαριασμό της Μπενφίκα.

Οι Λουζιτανοί ακόμα δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση, αλλά στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Βινάγκρε έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί τελικά στο «Ντα Λουζ» τη νέα σεζόν.