Μπουφόν: Και η Μόντσα στο...παιχνίδι

Η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν κατάφερε να ανέβει στην Serie A, αλλά χτύπησε την πόρτα του Τζιαλουίτζι Μπουφόν.

Μπουφόν: Και η Μόντσα στο...παιχνίδι

Μία ακόμη ομάδα στο...παιχνίδι για τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν. Ο 43χρονος τερματοφύλακας έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει για ακόμη έναν χρόνο και καθημερινά αρκετές ομάδες, γράφεται πως τον θέλουν!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, με ιταλικά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι και η Μόντσα.

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυνήγησε την άνοδο στη Serie A ωστόσο δεν τα κατάφερε και θα παίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη β’ κατηγορία της Ιταλίας.

Η Corriere αναφέρει πως ο CEO της Μόντσα, Αντρέα Γκαλιάνι, έστειλε μήνυμα στον Μπουφόν μετά τον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου Ιταλίας με αντίπαλο την Αταλάντα και του ζήτησε να παίξει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Βέβαια για τον Μπουφόν γράφεται πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Πάρμα, έτσι ώστε να επιστρέψει στην ομάδα!

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα: «Έχω λάβει πολλές προτάσεις, θα διαλέξω εκείνη που θα μοιάζει πιο… τρελή σε εμένα. Έλαβα ένα μήνυμα από έναν προπονητή που μου είπε ότι όλα αυτά μπορώ να τα ξεπεράσω μόνο με τρέλα, τέτοιοι άνθρωποι μου αρέσουν.

Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν κι αυτό, την ζωή πρέπει να τη ζεις. Βρίσκομαι εδώ λόγω ακριβώς της τρέλας που έχω και με κάνει να ονειρεύομαι.

Πρέπει να συνεχίσω να μάχομαι, να συνεχίσω τα ταξίδια και να φτάσω το σώμα μου στα όριά του. Θα μπορούσα και να σταματήσω να παίζω, αλλά αν εμφανιστεί κάποιο άτομο που θα με κάνει να σκεφτώ τρελά, τότε θα τον ακολουθήσω».