Βαλμπουενά: Αν μπορεί να προσφέρει στην Εθνική Γαλλίας καλώς κλήθηκε ο Μπενζεμά...

O Mατιέ Βαλμπουενά ερωτηθείς για την επανάκληση, μετά από 6 χρόνια του Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας για το Euro δήλωσε ότι «αν μπορεί να προσφέρει καλώς κλήθηκε»

Βαλμπουενά: Αν μπορεί να προσφέρει στην Εθνική Γαλλίας καλώς κλήθηκε ο Μπενζεμά...

Ρόλο σχολιαστή έχει ο Ματιέ Βαλμπουενά στο RMC Sport κι εκεί ερωτήθηκε για την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας και την κλήση του στους «τρικολόρ» για το Euro.

Ο άσος του Ολυμπιακού αναφερομένος στον πρώην συμπαίκτη του στους «μπλε» (και νυν άσο της Ρεάλ Μαδρίτης) αναφέροντας ότι αν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της χώρας του, τότε θα είναι για καλό ότι γύρισε μετά από 6 χρόνια απουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπενζεμά παρακίνησε πριν λίγα χρόνια τον Βαλμπουενά, να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή κι έκτοτε οι σχέσεις των δύο παικτών είχαν διαταραχθεί.

Ωστόσο ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν άφησε τα προσωπικά τους να θολώσουν την κρίση του:

«Αν ο Μπενζεμά μπορεί να δώσει πράγματα παραπάνω στη Γαλλία, τότε καλώς. Θα είναι στο γήπεδο και θα παίξει. Είναι απόφαση του προπονητή. Για μένα ο Ντιντιέ είναι νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν η Γαλλία δουλέψει ως ομάδα, θα πούμε ότι κατάφερε να προσαρμοστεί. Αν όχι, δεν θα του ρίξουμε την ευθύνη».

Σε ερώτηση για το αν δέχθηκε τηλεφώνημα απ' τον Ντεσάμπ απάντησε αρνητικά: «Ξέρει πως θα φτιάξει τη λίστα του. Είναι πολύ έξυπνος. Αν με πήρε για να μου πει για την απόφασή του; Όχι. Δεν περιμένω τίποτα από τον Ντιντιέ, τίποτα από κανένα πια. Σήμερα, κάνω τη ζωή μου και περνάω καλά στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».