Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για τη νίκη της Τσέλσι επί της Λέστερ (Highlights)

Η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Λέστερ και πλέον κρατάει σφιχτά το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Champions League και στέλνει τον Ολυμπιακό στον β' προκριματικό γύρο.

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για τη νίκη της Τσέλσι επί της Λέστερ (Highlights)

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν από το Λονδίνο για τον Ολυμπιακό. Η Τσέλσι για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League επικράτησε με σκορ 2-1 της Λέστερ σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές. Οι Λονδρέζοι έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα για να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα της Premier League και να στείλουν τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του 20-21 Ιουλίου.

Η ομάδα του Τούχελ μπήκε στο παιχνίδι αφηνιασμένη και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έπιασε από το λαιμό της αντίπαλο της και την πίεση. Η Τσέλσι κυριάρχησε στο γήπεδο και έδειχνε ότι ήταν αυτή που ήθελε πολύ τη νίκη. Είδε να ακυρώνονται σωστά δύο γκολ του Βέρνερ και να μένει το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η Τσέλσι μπήκε πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε αρκετά τις "αλεπούδες" και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 47' με τον Ρούντιγκερ και στο 66' ο Ζορζίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0. Η Λέστερ δεν παράτησε το ματς και στο 76' μείωσε με γκολ του Ιχεανάτσο και στο 90' έχασε τρομερή ευκαιρία για το 2-2 ο Πέρεθ.

Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Τσέλσι είναι φαβορί για την τετράδα και θέλει μία νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άστον Βίλα για να "κλειδώσει" το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της επόμενης σεζόν. Την Τετάρτη η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπέρνλι και το ιδανικό για την Τσέλσι θα ήταν να μην νικήσει η ομάδα του Κλοπ. Με λίγα λόγια οι Πειραιώτες θα περιμένουν μέχρι την Κυριακή, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει ότι η ομάδα του Τούχελ στέλνει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του δίνει μερικές επιπλέον ημέρες ξεκούρασης.

Το αποψινό ματς της Λίβερπουλ έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι αν νικήσει θα ισοβαθμήσει με τη Λέστερ και η Τσέλσι θα είναι έναν βαθμό πάνω τους. Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με την Τσέλσι να παίζει εκτός έδρας με την Άστον Βίλα, τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και τη Λέστερ να υποδέχεται την Τότεναμ. Εάν μείνει στην πρώτη τετράδα η Τσέλσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από το β' προκριματικό γύρο (20-21/7), ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν θα θέλει η ομάδα του Τούχελ να πάρει το Champions League, διότι τότε θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο (6-7/7).

Η βαθμολογία