Ανανεώνει με την Κάλιαρι ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ξεκίνησε επαφές με τη διοίκηση της Κάλιαρι προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας.

Ανανεώνει με την Κάλιαρι ο Λυκογιάννης

Με αφορμή το ταξίδι του Φρανσουά Μοντέστο στην Ιταλία το όνομα του Μπάμπη Λυκογιάννη απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Μάλιστα μία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στάθηκε αφορμή για διάφορα σενάρια. Το ενδεχόμενο επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά δεν είχε πιθανότητες και μάλιστα το είχε αποκλείσει και ο μάνατζερ του με δηλώσεις που είχε κάνει.

Ο Λυκογιάννης έχει προσαρμοστεί στην Ιταλία και ο ίδιος δηλώνει συνεχώς ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη γειτονική χώρα. Ο 27χρονος μπακ έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Κάλιαρι και παρά το γεγονός ότι το όνομα του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια εκείνος δείχνει διατεθειμένος να μείνει στη Σαρδηνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Θεόφιλος Καρασαββίδης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο που έχει με τη Κάλιαρι ολοκληρώνεται το 2022 και η διοίκηση της ομάδας του βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις προκειμένου να γίνει επέκταση γι' ακόμα ένα χρόνο. Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία και μάλιστα εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στη Σαρδηνία.