«Τρελάθηκε» ο πατέρας του Σκαμάκα: Εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα με λοστό!

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» ήταν ο πατέρας του επιθετικού της Τζένοα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, όπου εισέβαλε με λοστό προκαλώντας πανικό και υλικές ζημιές!

«Τρελάθηκε» ο πατέρας του Σκαμάκα: Εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα με λοστό!

Άφωνοι έμειναν παίκτες, μέλη του τεχνικού τιμ και παράγοντες της Ρόμα με το θέαμα που αντίκρισαν στην προπόνηση, βλέποντας τον πατέρα του επιθετικού της Τζένοα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, να εισβάλει στο προπονητικό κέντρο και να σκορπίζει τον πανικό!

Ο πατέρας του 22χρονου στράικερ, ο οποίος είχε περάσει από τις ακαδημίες της Ρόμα από το 2012 ως το 2015, αρχικά δεν έγινε αντιληπτός από το προσωπικό ασφαλείας, το οποίο φυσικά δεν γνώριζε ποιος ήταν. Φορούσε μια μπλούζα της Σαουόλο, της ομάδας στην οποία ανήκει ο γιος του που αγωνίζεται ως δανεικός στη Τζένοα.

Αφού εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο με έναν λοστό στο χέρι (!), ο έξαλλος άνδρας κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ όπου άρχισε να χτυπάει με μανία τα αυτοκίνητα αρκετών παραγόντων του συλλόγου, όπως οι Τιάγκο Πίντο, Μόργκαν ντε Σάνκτις και Μαουρίτσιο Λομπάρντο!

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γήπεδο όπου έκαναν προπόνηση τμήματα της ακαδημίας της Ρόμα, προκαλώντας εύλογα φόβο και πανικό στους παρευρισκομένους, πριν ακινητοποιηθεί από τους άνδρες ασφαλείας. Στη συνέχεια, ο πατέρας του Σκαμάκα συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν ήδη την υπόθεση, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο λόγος για το ξέσπασμα του άνδρα. Όπως ήταν φυσικό, ο Τζιανλούκα Σκαμάκα ενημερώθηκε άμεσα για το γεγονός, που είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον πατέρα του...