Σενάρια για Ακπόμ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Τσούμπα Ακπόμ δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της Μίντλεσμπρο και στην Αγγλία έχουν ήδη κυκλοφορήσει σενάρια για πιθανή μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της Championship.

Σενάρια για Ακπόμ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Τσούμπα Ακπόμ από το έμψυχο δυναμικό της Μίντλεσμπρο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 25χρονος επιθετικός και πρώην άσος του ΠΑΟΚ, δεν έχει ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση με τις εμφανίσεις του στη «Μπόρο» και μάλιστα έχει ειδοποιηθεί ήδη να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα από του από επίσημα χείλη του κλαμπ.

Ειδικότερα, ο Ακπόμ ενημερώθηκε από τον προπονητή της Μίντλεσμπρο, Νιλ Γουόρνοκ, ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του ενόψει της καινούργιας σεζόν, έτσι θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Στην Αγγλία έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για την περίπτωση του Ακπόμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν κατέγραψε 42 ματς με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο με απολογισμό μόλις 5 γκολ και 4 ασίστ.

Μερικά εξ αυτών αναφέρονται σε ενδιαφέρον άλλων ομάδων της Championship για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, μεταξύ των οποίων η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.