Τάαμαρι: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι μίλησε για την εμπειρία του στο βελγικό πρωτάθλημα και εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ.

Τάαμαρι: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι απασχόλησε τον Ολυμπιακό πέρσι, αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής κατέληξε από τον ΑΠΟΕΛ στη Λέουβεν. Ο Ιορδανός εξτρέμ μίλησε στο Jordan Sports Channel για την εμπειρία του στο βελγικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι μία ημέρα θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ.

«Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ κυπριακού και βελγικού πρωταθλήματος και το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το κυπριακό όσο αφορά τις τακτικές και την τεχνική, αλλά το πάθος του κόσμου για το παιχνίδι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Κύπρο», ανέφερε αρχικά.

«Η εμπειρία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς εκεί. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψω στο σύλλογο. Η διοίκηση ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο επιπλέον σεζόν, οπότε απέρριψαν αρκετές προτάσεις που ήρθαν για εμένα, προτού πάω στο Βέλγιο. Στον ΑΠΟΕΛ πρότεινα τον Ομάρ Χάνι», είπε ο Τάαμαρι.

Κλείνοντας τόνισε ότι θέλει να παίξει στο ισπανικό ή γερμανικό πρωτάθλημα. «Ακόμη έχω πολλά να προσφέρω, και φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας στην La Liga ή στο γερμανικό πρωτάθλημα».