Άλισον: «Θα ευχόμουν να ήταν εδώ ο πατέρας μου, για να το δει» (vid)

Ο Άλισον Μπέκερ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε όπως ήταν λογικό στις δηλώσεις του στάθηκε στον θάνατο του πατέρα του.

Άλισον: «Θα ευχόμουν να ήταν εδώ ο πατέρας μου, για να το δει» (vid)

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ με ένα γκολ στο τέλος, χάρισε στην ομάδα του μια τεράστια νίκη την Κυριακή το απόγευμα και μιλώντας στο Sky Sports αφιέρωσε το τέρμα του, στον πατέρα του, ο οποίος πέθανε πριν από λίγους μήνες.

«Νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω δει!

Ο Θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου σήμερα! Είμαι απλά γεμάτος συναισθήματα με όλα όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια μου. Το ποδόσφαιρο όμως είναι η ζωή μου. Παίζω ποδόσφαιρο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα ευχόμουν να ήταν εδώ ο πατέρας μου, για να το δει. Είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίζει!

Κλοπ: «Το καλύτερο γκολ που έχω δει από τερματοφύλακα»

Αυτό ήταν για την οικογένειά μου και για τα παιδιά. Παλεύουμε μαζί και θέλουμε να φτάσουμε στο Champions League. Το κερδίσαμε το 2019, επειδή είχαμε προκριθεί σε αυτό.

Ελπίζω να το βλέπει ο πατέρας μου και να πανηγυρίζει! Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε εξαντλημένοι από αυτήν τη σεζόν, καθώς υπήρξε μεγάλη πίεση, είμαι όμως χαρούμενος για τη νίκη.

Μερικές φορές εξασκούμαι στις κεφαλιές στην προπόνηση, αλλά μόνο για πλάκα! Έχω μια αίσθηση του πως κάνεις μια κεφαλιά!

Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ: Ο... λυτρωτής Άλισον έσπευσε να αγκαλιάσει τον Τσιμίκα (vid)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Είδα την μπάλα να έρχεται. Προσπάθησα να είμαι σε καλή θέση για να βοηθήσω τους παίκτες μου. Κανείς δεν με ακολούθησε – ήμουν τυχερός και ευλογημένος. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τόσα πολλά πράγματα ζωντανά, αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου.

Λίβερπουλ: Νεκρός ο πατέρας του Άλισον

Αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίον ο Θεός αγαπά τους ανθρώπους. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με βοηθήσατε να το ξεπεράσω. Δεν ξέρω πως να πανηγυρίσω!.

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ: 1-2: Ο γκολκίπερ Άλισον... δυσαρέστησε τον Ολυμπιακό (vids)

Έχω μείνει μακριά από συνεντεύξεις εδώ και πολύ καιρό, για αυτό τώρα έχω πολύ έντονα συναισθήματα. Αλλά σε όλους εσάς που μου έστειλαν μηνύματα, όπως η Έβερτον, ο Αντσελότι , η Σίτι, θέλω να σας ευχαριστήσω – αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα μπορούσα ποτέ να το ξεπεράσω».