Κύπρος: Έξαλλος πανηγυρισμός και αποβολή Φράγκου για την άνοδο της Κερύνειας! (vid)

Ιστορία έγραψε η ΠΑΕΕ Κερύνειας, παίρνοντας ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Οθέλλο χάρη σε γκολ του Μιχάλη Φράγκου στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και εξασφαλίζοντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου για πρώτη φορά από την ίδρυσή της! Δείτε σε βίντεο τον έξαλλο πανηγυρισμό και την αποβολή του σκόρερ! 

Κύπρος: Έξαλλος πανηγυρισμός και αποβολή Φράγκου για την άνοδο της Κερύνειας! (vid)

Μοναδικές στιγμές ζουν από το Σάββατο παίκτες, προπονητές, παράγοντες και οπαδοί της ΠΑΕΕ Κερύνειας, καθώς η ομάδα εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Α' κατηγορία της Κύπρου.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε με δραματικό τρόπο, καθώς στον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Οθέλλο, η Κερύνεια ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό με γκολ του Μιχάλη Φράγκου και χάρη στο ισόπαλο 2-2 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια!

Μάλιστα, ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος (με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ άλλων φορώντας τις φανέλες του Βόλου, της Λαμίας, του Διαγόρα, της Ρόδου και του Ηρακλή Ψαχνών)... τρελάθηκε μετά την επίτευξη του γκολ.

Ο Φράγκος ανέβηκε στα κάγκελα στις εξέδρες και πανηγύρισε έξαλλα με τη σημαία της ΠΑΕΕΚ, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και να αποβληθεί, κάτι βεβαίως που δεν... ένοιαξε ιδιαίτερα κανέναν στην ομάδα της Κερύνειας!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του kerkidanet.gr: