Τα άφησε όλα ανοικτά ο Ζιντάν για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Αινιγματικός ο Ζινεντίν Ζιντάν για το μέλλον του στη Ρεάλ, χαρακτηρίζοντας πάντως βαρετές τις ερωτήσεις σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στην Μαδρίτη.

Τα άφησε όλα ανοικτά ο Ζιντάν για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν το έκρυψε ότι όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του. Με αφορμή ρεπορτάζ της «Telemadrid», ότι έχει ήδη ενημερώσει την Ρεάλ Μαδρίτης πώς δεν θα είναι του χρόνου στους «μερένχες», ο Γάλλος τεχνικός ρωτήθηκε το Σάββατο (15/5) στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Ζιντάν, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Αυτή η ερώτηση για το μέλλον μου είναι πολύ βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι απομένουν δύο παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπω μόνο το σήμερα. Μπορεί να νομίζετε ότι το λέω αυτό για βγάλω την ευθύνη από πάνω μου, γιατί τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Δεν είναι έτσι», είπε αρχικά ο Γάλλος και κατέληξε:

«Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι μια αλλαγή επειδή είναι καλή για όλους. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να μείνεις και άλλες φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων. Όσο για τη σχέση μου με τους ποδοσφαιριστές, είναι εξαιρετική. Υπήρχε ανέκαθεν σεβασμός εκατέρωθεν. Ξέρω πώς είναι, επειδή έχω υπάρξει κι εγώ παίκτης στη Ρεάλ. Εκπροσωπούμε τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο και γράφουμε ιστορία μαζί».