Πικέ: «Δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Πικέ: «Δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στην Ισπανία και παραδέχτηκε ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει τον τίτλο. Ο κεντρικός αμυντικός των Καταλανών βρέθηκε στην παρουσίαση της συμφωνίας της La Liga με το ESPN και τη Disney και με ειλικρίνεια είπε: «Είναι πλέον πολύ δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα» τόνισε.

Για τη συνεργασία της La Liga με το ESPN: «είμαι χαρούμενος που η LaLiga συνεργάζεται με το ESPN, θέλουμε να είμαστε με τους καλύτερους. Οι φίλαθλοι θα είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν όλα τα παιχνίδια στην Αμερική. Όταν ταξιδέψαμε εκεί είχαμε μια πολύ καλή εμπειρία και ελπίζω να επιστρέψω στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να απολαύσετε το άθλημα, νομίζω ότι κάθε χρόνο το επίπεδο της LaLiga αυξάνεται».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Είχαμε έναν έντονο ανταγωνισμό με την Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι όπως η Σεβίλλη που πήγε επίσης πολύ καλά. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι εκεί που είναι επειδή το αξίζει. Κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται να είναι στις κορυφαίες θέσεις».

Για τη Disney: «Τα παιδιά μου αγαπούν τη Disney και αγαπούν τη LaLiga και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι όλοι οι Αμερικανοί να απολαύσουν τη LaLiga, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου».