Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας λέει ο ατζέντης του Ζόρζες Μέντες!

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν προτίθεται να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας λέει ο ατζέντης του Ζόρζες Μέντες!

Ο ενθουσιασμός στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από το 2002 μετριάστηκε, κατά τι, αφού το «νταμπλ», με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, την οποία ήλπιζαν, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.

Αιτία ήταν τα λεγόμενα της μητέρας του αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας, Ντολόρες Αβέιρο, να αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον γιο της να επιστρέψει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Ωστόσο, ο, ατζέντης του Πορτογάλου άσου της Γιουβέντους, Ζόρζε Μέντες, με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει στα «λιοντάρια».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ. Είναι περήφανος για τον τίτλο που κέρδισε, αλλά τα πλάνα της καριέρας του δεν περιλαμβάνουν την Πορτογαλία» ανέφερε συγκεκριμένα.

Πάντως, ο «σούπερ ατζέντης» δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή αν θα παραμείνει στη Γιουβέντους (με την οποία έχει συμβόλαιο για τρίτο χρόνο) ή θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του.