FA Cup: Τζέιμς: «Από μικρός ονειρευόμουν τελικούς με τη φανέλα της Τσέλσι!»

Να... εξιλεωθεί για την περσινή ήττα από την Άρσεναλ θα επιδιώξει η Τσέλσι στον αυριανό (15/5, 19.15) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Λέστερ, όπως τονίζει ο νεαρός ακραίος μπακ των «μπλε» Ρις Τζέιμς.

FA Cup: Τζέιμς: «Από μικρός ονειρευόμουν τελικούς με τη φανέλα της Τσέλσι!»

Οπαδός της Τσέλσι από πολύ μικρή ηλικία δηλώνει ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος πλέον ζει το όνειρό του με τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας. Μιλώντας ενόψει του σαββατιάτικου (15/5, 19.15) τελικού με αντίπαλο τη Λέστερ, ο νεαρός ακραίος μπακ των «μπλε» επισήμανε:

«Έχουμε φτάσει στον τελικό τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια και ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάρουμε… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του περασμένου Αυγούστου (σ. κόντρα στην Άρσεναλ), με νίκη επί της Λέστερ. Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο τρόπαιο και το χάνεις, είναι απογοητευτικό.

Έτσι είναι φανταστικό που είμαστε ξανά στον τελικό και ευελπιστούμε αυτή τη φορά να το κάνουμε… σωστά! Ως οπαδός της Τσέλσι από μικρός, πάντα ονειρευόμουν να παίζω τελικούς με τη μπλε φανέλα και τώρα το έκανα πραγματικότητα. Είναι στο DNA της Τσέλσι να κερδίζει τρόπαια».