FA Cup: Έβανς: «Έχουμε παίκτες που προκαλούν… τρόμο στον αντίπαλο!»

Ικανή να κοιτάζει όλους τους «μεγάλους» του αγγλικού ποδοσφαίρου στα μάτια είναι η Λέστερ, σύμφωνα με τον έμπειρο στόπερ Τζόνι Έβανς, ο οποίος μίλησε ενόψει του αυριανού (15/5, 19.15) τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας.

FA Cup: Έβανς: «Έχουμε παίκτες που προκαλούν… τρόμο στον αντίπαλο!»

Δηλώσεις για το μεγάλο παιχνίδι από πλευράς παικτών της Λέστερ έκανε ο έμπειρος στόπερ Τζόνι Έβανς. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν των «αλεπούδων», η συμμετοχή του οποίου στον αυριανό τελικό με την Τσέλσι θα κριθεί την ύστατη ώρα, τόνισε σχετικά:

«Είναι τεράστιο επίτευγμα το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Είναι δύσκολο μονοπάτι μέχρι εκεί και είμαι χαρούμενος που θα ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία. Έχει περάσει καιρός από τότε που η ομάδα ήταν σε έναν τελικό, οπότε είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό ματς.

Την τελευταία φορά που παίξαμε με την Τσέλσι είχαν τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο και στο τέλος τους κερδίσαμε σχετικά εύκολα, όμως τώρα ήρθε ο Τόμας Τούχελ κι έχει δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Είναι πιο δυνατοί πίσω και παίζουν καλύτερα στην κόντρα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε παίξει αρκετές φορές κι εμείς, οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Βέβαια, σε έναν τελικό, πολλά από τα πράγματα που έχεις σχεδιάσει πάνε στον… βρόντο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και ξέρουμε ότι το Γουέμπλεϊ είναι μεγάλο γήπεδο, έτσι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε το οτιδήποτε.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο με την ποιότητα παικτών που υπάρχει στη Λέστερ. Αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε ομάδα και έχουμε παίκτες που προκαλούν… τρόμο στον αντίπαλο. Η Τσέλσι, όμως, είναι πολύ δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις αν βρεθεί στη μέρα της. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι όπως το ματς πρωταθλήματος που παίξαμε τον Γενάρη».