Bundesliga: Ανατροπή… παραμονής από τη Χέρτα (1-2) (highlights)

Η Χέρτα Βερολίνου νίκησε με ανατροπή 2-1 την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Tα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η βαθμολογία. (highlights)

Bundesliga: Ανατροπή… παραμονής από τη Χέρτα (1-2) (highlights)

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό τρίποντο εξασφάλισε η Χέρτα, στην προσπάθεια που καταβάλει την φετινή αγωνιστική περίοδο για να κερδίσει την παραμονή της στην Bundesliga. Ο σύλλογος του Βερολίνου νίκησε με ανατροπή 2-1 την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής στον θεσμό και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «βασιλικούς μπλε» του Δημήτρη Γραμμόζη, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Αμίν Αρίτ από ασίστ του Κολάσινατς. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη.

Η Χέρτα έφτασε στην ισοφάριση στο 18’ με τον Ντέντρικ Μπογιάτα και στην επανάληψη έφερε «τούμπα» το ματς, με τον Νγκανκάμ να διαμορφώνει στο 74’ το τελικό 1-2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στο 89’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντοντί Λουκεμπακιό.

Για την Σάλκε, που είναι «ουραγός» του πρωταθλήματος και έχει ήδη υποβιβαστεί από την Bundesliga, αυτή ήταν η 23η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και η τέταρτη σερί της.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής
23/4: Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 2-3.
24/4: Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-2, Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-1, Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 3-1, Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 2-1, Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1.
25/4: Λειψία – Στουτγκάρδη 2-0, Γκλάντμπαχ – Μπίλεφελντ 5-0.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5
Σάλκε – Χέρτα 1-2
(6’ Αρίτ – 18’ Μπογιάτα, 73’ Νγκανκάμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ