Κύπελλο Γερμανίας: Με Χάαλαντ η Ντόρτμουντ στον αυριανό (13/5) τελικό με την Λειψία

Διαθέσιμος θα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον αυριανό (13/5, 21.45) τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Λειψία στο Βερολίνο.

Κύπελλο Γερμανίας: Με Χάαλαντ η Ντόρτμουντ στον αυριανό (13/5) τελικό με την Λειψία

Με το μεγάλο της «όπλο» στην επίθεση, τον Έρλινγκ Χάαλαντ, θα αντιμετωπίσει αύριο (13/5, 21.45) η Μπορούσια Ντόρτμουντ την Λειψία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου.

Ο Νορβηγός επιθετικός είχε απουσιάσει από τον αγώνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (8/5), όταν οι Βεστφαλοί πήραν τη νίκη με 3-2 για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Πλέον όμως, προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στους «κόκκινους ταύρους», με την ελπίδα να κατακτήσει τον παρθενικό του τίτλο με την φανέλα της Ντόρτμουντ. Πέρα από τον Νορβηγό, «ετοιμοπόλεμος» στον σύλλογο θα είναι και ο ακραίος επιθετικός Τζέιντον Σάντσο που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του.

Εκτός αποστολής για τους Βεστφαλούς έχουν τεθεί οι «λαβωμένοι» Βίτσελ, Ζαγκαντού, Σμέλτζερ, Μουκοκό, Μόρεϊ και Χιτς, ενώ στην Λειψία δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σάμαρτζιτς.

Η Ντόρτμουντ ψάχνει το πέμπτο Κύπελλο Γερμανίας της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2017, ενώ Λειψία από την άλλη η διεκδικεί το παρθενικό της τρόπαιο στην διοργάνωση στην μόλις δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό.