Σπόρτινγκ: Χαμός στη Λισσαβώνα, βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί (vid)

Χιλιάδες οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας βγήκαν στους δρόμους για την πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας τους στον «θρόνο» της πρωταθλήτριας, ενόψει του σημερινού (11/5, 22.30) αγώνα με την Μποαβίστα.

Σπόρτινγκ: Χαμός στη Λισσαβώνα, βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί (vid)

Ξέφρενο πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει στην Λισσαβώνα από τους οπαδούς της Σπόρτινγκ, που περιμένουν με ανυπομονησία το σημερινό (11/5, 22.30) εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στην Μποαβίστα για την 32η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε πόντους περισσότερους από την δεύτερη Πόρτο, η οποία έχει ματς περισσότερο.

Σε περίπτωση λοιπόν που καταφέρουν να πανηγυρίσουν το τρίποντο στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», τότε θα κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 19ο στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2002. Ενόψει της επιστροφής της Σπόρτινγκ στον «θρόνο» μετά από 19 χρόνια, οι οπαδοί βγήκαν στους δρόμους και δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο με συνθήματα και τραγούδια.

Βέβαια, τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην μη τήρηση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού από τους φιλάθλους των «λιονταριών».

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η UEFA φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταθέσει στην Πορτογαλία την διεξαγωγή του φετινού τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την γιορτή των οπαδών της Σπόρτινγκ: