Noκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Μεντί, χάνει τη Γρανάδα κι ο Οντριοθόλα

Δύο ακόμη προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (13/05) με την Γρανάδα εντός έδρας, αφού ο Μεντί χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ χτύπησε κι ο Οντριοθόλα.

Noκ άουτ ως το τέλος της σεζόν ο Μεντί, χάνει τη Γρανάδα κι ο Οντριοθόλα

Σαν να μην έφταναν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τραυματισμών στην Ρεάλ Μαδρίτης προέκυψαν και νέα...

Ο Φερλάν Μεντί χάνει το υπόλοιπο της σεζόν (τρία ματς πρακτικά, με Γρανάδα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ) για τους «μερένγκες», με την παρουσία του Γάλλου αριστερού μπακ στο Euro τίθεται εν αμφιβόλω λόγω περιοστίτιδας στην κνήμη όπως έδειξαν την Τρίτη οι εξετάσεις που υποβλήθηκε.


Ο Άλβαρο Οντριοθόλα (λόγω μυικών ενοχλήσεων που ένιωσε κόντρα στην Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή...) θα μείνει επίσης εκτός από τον αγώνα της Πέμπτης (13/05) με τη Γρανάδα.

Πρόκειται για το 4ο μυικό πρόβλημα που αποκόμισε ο 25χρονος Ισπανός την τρέχουσα σεζόν, έχοντας μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 100 μέρες συνολικά.

Έτσι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπαίνει στις τελευταίες τρεις «στροφές» του μαραθώνιου με έπαθλο την κατάκτηση του τίτλου έχοντας σοβαρές απουσίες στην οπισθοφυλακή.

Εκτός βρίσκεται και ο βασικός δεξιός μπακ, Ντάνι Καρβαχάλ. Ο αντικαταστάτης του όταν ήταν τραυματίας και ο Οντριοθόλα ήταν ο (δεξιός εξτρέμ) Λούκας Βάθκεθ, όμως κι αυτός είναι τραυματίας αυτήν τη στιγμή.

Μαζί τους και οι Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν, με συνέπεια να συμπληρώνεται μία 6άδα ανέτοιμων παικτών στην άμυνα.

Ο Ζιντάν καταστρώνει πλάνα ανάγκης για το παιχνίδι κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, είτε με τον Φέντε Βαλβέρδε να γίνεται υπηρεσιακό δεξιό μπακ (αφού ο Νάτσο αναγκαστικά πρέπει να παίξει στο κέντρο λόγω έλλειψης στόπερ), ενώ μια λύση είναι και ο νεαρός Μάρβιν Παρκ, που είχε αγωνιστεί σε αυτήν τη θέση κόντρα στη Χετάφε. Στα αριστερά, ο Μαρσέλο συνιστά την πιο πιθανή επιλογή, ωστόσο στα πλάνα του Γάλλου προπονητή υπάρχει ακόμα ένας νεαρός, ο Μιγκέλ Γκουτιέρεθ.