Equipe: «Ο Νεϊμάρ υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Παρί ως το 2026»

Η Equipe αποκαλύπτει ότι ο Νεϊμάρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν με διάρκεια μέχρι το 2026.

Equipe: «Ο Νεϊμάρ υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Παρί ως το 2026»

Στην αποκάλυψη ότι ο Νεϊμάρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Παρί Σεν Ζερμέν το Σάββατο 8/5 προχώρησε η γαλλική "L' Equipe". Παρά τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να πείσει τον Βραζιλιάνο να επιστρέψει στο «Καμπ Νου», η γαλλική ομάδα φέρεται ότι θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Οι Παριζιάνοι έδωσαν σκληρή μάχη για να πείσουν τον 29χρονο να ανανεώσει την συνεργασία τους μαζί τους, πέραν την λήξης του ισχύοντος συμβολαίου τους, το καλοκαίρι του 2022 και το πέτυχαν, με το έγκριτο γαλλικό Μέσο να δίνει την είδηση στη δημοσιότητα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (7/5).

Μάλιστα, με βάση το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο το νέο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί θα αποφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί απέκτησε τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι του 2017, καταβάλλοντας το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ και τη ρήτρα του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, με τον 29χρονο να μετράει 85 γκολ σε 112 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Παρισιού.