Ιταλικά ΜΜΕ: Η Νάπολι συμφώνησε σχεδόν σε όλα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι φέρεται να τα βρήκε σε όλα με την Νάπολι για να αντικαταστήσει τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία.

Ιταλικά ΜΜΕ: Η Νάπολι συμφώνησε σχεδόν σε όλα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Με αστραπιαίες κινήσεις ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέρεται να έκλεισε τον αντικαταστάτη του Τζενάρο Γκατούζο για την επόμενη σεζόν.

Και το όνομά αυτού... Λουτσιάνο Σπαλέτι! Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι «παρτενοπέι» τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον Σπαλέτι και αυτό που απομένει για να επιτευχθεί οριστικά ο «γάμος» είναι να τα βρουν στο οικονομικό σκέλος δίχως ωστόσο να υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Το πρότζεκτ της Νάπολι ιντριγκάρει τον 62χρονο τεχνικό, αλλά ζητάει 4 εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο. Ο δε ιταλικός σύλλογος τού προσφέρει γύρω στα 2,5. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η «χρυσή τομή» θα βρεθεί στα 3 εκατομμύρια και εκτιμούν ότι αναμένεται οι δύο πλευρές να δώσουν άμεσα τα χέρια, παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Σπαλέτι έχει ήδη απορρίψει ένα σωρό προτάσεις, μιας και ενημερώσει διάφορους ενδιαφερόμενους ότι οδεύει προς Νάπολι!

Να θυμίσουμε ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο των Έμπολι, Σαμπντόρια, Βενέτσια, Ουντινέζε, Ανκόνα, Ρόμα, Ζενίτ και Ίντερ.