Serie A: Στις 22 Αυγούστου η σέντρα της νέας σεζόν (2021/22)

Στις 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει το ιταλικό πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Serie A (2021-2022). Διακοπή Χριστουγέννων ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Serie A: Στις 22 Αυγούστου η σέντρα της νέας σεζόν (2021/22)

Στα τέλη Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα της Serie A της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί την τρέχουσα σεζόν να απομένουν άλλες τέσσερις «στροφές» για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση, ωστόσο η διοργανώτρια Αρχή ήδη γνωστοποίησε τη σέντρα της περιόδου 2021/22.

Πιο συγκεκριμένα, ο «μαραθώνιος» των συλλόγων και η προσπάθεια της Ίντερ για την διατήρηση των «σκήπτρων» της στον θεσμό θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου.

Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και διακοπή στην κατηγορία για την περίοδο των Χριστουγέννων, κάτι που δεν συνέβη φέτος. Στις 23 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας θα σταματήσει για τις ημέρες των εορτών και άπαντες θα επιστρέψουν και πάλι στη μάχη στις 3 Ιανουαρίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις ομάδες που θα μετέχουν στον θεσμό θα βρίσκεται και η Έμπολι, που αγωνίζεται ο Δημήτρης Νικολάου, η οποία ήδη εξασφάλισε την άνοδό της στα μεγάλα «σαλόνια» από την δεύτερη κατηγορία της χώρας.