Επίσημο: Τέλος ο Χάβι Γκράθια από τη Βαλένθια

Ο Χάβι Γκράθια αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια.

Επίσημο: Τέλος ο Χάβι Γκράθια από τη Βαλένθια

Τέλος ο Χάβι Γκράθια από τη Βαλένθια. Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα αλλά και το γεγονός πως η ομάδα είναι χωρίς νίκη από τις 21 Μαρτίου, έφεραν το «διαζύγιο» του Χάβι Γκράθια με τη Βαλένθια.

Ο Γκράθια το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί πως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγάλει ούτε την πρώτη σεζόν στον πάγκο της Βαλένθια.

Με την τελευταία νίκη της Βαλένθια να χρονολογείται στις 21 Μαρτίου, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην απομάκρυνση του προπονητή, Χάβι Γράθια.

Ο 51χρονος τεχνικός, που είχε περάσει και από την Ελλάδα, έχοντας δουλέψει σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου, πλήρωσε την κακή πορεία της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση μήνα, που έχει φέρει τις «νυχτερίδες» κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Όχι βέβαια πως ανησυχεί άμεσα γιατί βρίσκεται στο +6 αυτή τη στιγμή αλλά η αλήθεια είναι πως μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα μπήκε σε...περιπέτειες.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει για έβδομη φορά ο Βόρο Γκονθάλεθ.

Ο 51χρονος τεχνικός Χάβι Γκράθια Γράθια στον πάγκο της Βαλένθια από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ανέλαβε την ομάδα, μετρά σε 38 ματς στον πάγκο, 11 νίκες, 12 ισοπαλίες και 15 ήττες.