Ρέιντζερς - Σέλτικ 4-1: Την «τσάκισε» και πάει για το αήττητο!

Η Ρέιντζερς νίκησε για τέταρτη φορά σε πέντε εφετινή Old Firm τη Σέlτικ (4-1) και είναι δύο βήματα από το να κατακατήσει αήττητη το πρωτάθλημα! Από το 26' με δέκα παίκτες οι «καθολικοί». 

Ρέιντζερς - Σέλτικ 4-1: Την «τσάκισε» και πάει για το αήττητο!

Την έχει διαλύσει. Η Ρέιντζερς επικράτησε σε ένα ακόμα Old Firm απέναντι στην Σέλτικ, αυτή τη φορά με το θριαμβευτικό 4-1 και είναι δύο βήματα μακριά από το να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα αήττητη.

Με τον τίτλο να έχει απονεμηθεί από καιρό, δείγμα της τρομερής πορείας που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, οι «διαμαρτυρόμενοι» προηγήθηκαν με τον Ρόουφι στο 26'. Στο ίδιο σημείο, με δυο κίτρινες μέσα σε ένα τρίλεπτο, ο ΜακΓκρέγκορ άφησε την Σέλτικ με παίκτη λιγότερο και κάπου εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ντέρμπι, αν και οι «καθολικοί» κατάφεραν προσωρινά να ισοφαρίσουν.

Ο Έντουαρντ με κεφαλιά στο 30ο λεπτό έγραψε το 1-1, όμως, πριν καν φύγει το πρώτο μέρος, η Ρέιντζερς θ' ανακτούσε το προβάδισμα. Ο Μορέλος ήταν εκείνος που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-1 στο 33', για να έρθει και το δεύτερο τέρμα του Ρόουφι στο 57' με ωραίο σπριντ στην πλάτη της άμυνας και κεφαλιά για το 3-1.

Στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αντικαταστάθηκε ο εμβληματικός αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε Old Firm και αποχώρησε ηττημένος, ενώ, η Ρέιντζερς έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε με τον Ζερμέιν Ντεφό που μπήκε στο 85' και στο 92' σκόραρε για το τελικό 4-1!

Με Λίβινγκστον και Αμπερντίν τα επόμενα δύο ματς της Ρέιντζερς που αν τα πάρει θα φτάσει στο πολυπόθητο, αήττητο!