Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα δίνει πόστο στον Βίκτορ Βαλντές!

Ύστερα από πολυετή προσφορά στην ομάδα από τη θέση του γκολκίπερ, αλλά και ως προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων του συλλόγου, ο Βίκτορ Βαλντές αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου πόστο στο προπονητικό τιμ.

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα δίνει πόστο στον Βίκτορ Βαλντές!

Την επιστροφή του Βίκτορ Βαλντές στην Μπαρτσελόνα προαλείφει ο νέος πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 39χρονος Βαλντές υπηρέτησε για μια 12ετία την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 3 Champions League, όντας γέννημα-θρέμμα των «μπλαουγκράνα» ξεκινώντας να παίζει ποδόσφαιρο στη Masia από το 1992 σε ηλικία 10 ετών.

Πέρα από τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Μπάρτα, ο Βαλντές στήριξε δημόσια την υποψηφιότητα του Λαπόρτα στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές του συλλόγου, έχοντας άριστη σχέση με τον 58χρονο διοικητικό επικεφαλής του καταλανικού κλαμπ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Λαπόρτα προτίθεται να επαναφέρει τον Βαλντές στην ομάδα, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το αρχικό πλάνο, πάντως, του Λαπόρτα για τον Βαλντές ήταν να τον τοποθετήσει στο διοικητικό συμβούλιο.