Ποτσετίνο: «Ο Εμπαπέ έχει πρόβλημα»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ, χωρίς να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς, συμβαίνει με τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποτσετίνο: «Ο Εμπαπέ έχει πρόβλημα»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα αγωνισθεί στην αναμέτρηση με την Λανς το Μεγάλο Σάββατο (1/5) για την Ligue 1, προκειμένου να προφυλαχθεί και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να προλάβει τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα πραγματοποιηθεί στο «Έτιχαντ» την ερχόμενη Τρίτη (4/5, 22:00).

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και αναφερόμενος στην περίπτωση του, ο προπονητής των Παριζιάνων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση:

«Μιλήσαμε με το ιατρικό επιτελείο. Τον είδα σχεδόν να πετάει εναντίον της Μετς, ήταν τόσο καλός. Δεν είχε παίξει εναντίον της Ανζέρ στον προηγούμενο αγώνα. Αλλά δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, που θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά δημιούργησε μυϊκή ανισορροπία. Πριν απ' αυτό, είχαμε τον Εμπαπέ στην καλύτερη φυσική του κατάσταση».