Παραδέχθηκε τη διακίνηση παιδικής πορνογραφίας ο, παλαίμαχος, Κριστόφ Μετσέλντερ!

Κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας απαγγέλθηκαν στον παλαίμαχο Γερμανό ποδοσφαιριστή Κριστόφ Μετσέλντερ, από δικαστήριο του Ντίσελντορφ με τον 40χρονο να παραδέχεται την ενοχή του!

Παραδέχθηκε τη διακίνηση παιδικής πορνογραφίας ο, παλαίμαχος, Κριστόφ Μετσέλντερ!

Στο ...σκαμνί αντιμετωπίζοντας τις πολύ σοβαρές κατηγορίες κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας κάθισε ο Κριστόφ Μέτσελντερ.

Η δίκη του 40χρονου Γερμανού παλαίμαχου αμυντικού (των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε, μεταξύ άλλων) άρχισε την Πέμπτη (28/04) στο Ντίσελντορφ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον 40χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, που φόρεσε 47 φορές τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, κατήγγειλαν τρεις γυναίκες (μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του), όταν τους έστειλε μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο τουλάχιστον 29 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα ο Μετσέλντερ παραδέχθηκε ότι είχε στην κατοχή του και διακίνησε το παράνομο πορνογραφικό υλικό και ότι το απέκτησε στο διαδίκτυο. αλλά αρνήθηκε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων. παρά τα όσα ανέφερε σε ηλεκτρονικές του συνομιλίες.

Για να προσθέσει ότι θ' αποδεχθεί την όποια τιμωρία του επιβληθεί για τις πράξεις του.

Mετά την παραδοχή της ενοχής του το δικαστήριο του χορήγησε 10μηνη αναστολή επιβολή ποινής.