Άρσεναλ: «Καμιά πρόταση για εξαγορά της» λέει ο μεγαλομέτοχος της, Κρένκι

Ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Σταν Κρένκι διευκρίνισε πως ούτε έχει δεχθεί πρόταση ούτε πολύ περισσότερο συζητά την εξαγορά των «κανονιέρηδων»

Άρσεναλ: «Καμιά πρόταση για εξαγορά της» λέει ο μεγαλομέτοχος της, Κρένκι

Η υπόθεση της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας προκάλεσε εσωτερικές αναταράξεις στην Άρσεναλ όπως και σε άλλες Αγγλικές ομάδες.

Μέχρι σημείου για πληροφορίες αλλαγής ιδιοκτησίας.

Η οικογένεια Κρένκι, η οποία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών της Λονδρέζικης ομάδας, ξεκαθάρισε, μέσω επίσημης δήλωσης, ότι δεν έχουν λάβει ούτε είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν κάποια προσφορά για την παραχώρηση των μετοχών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο (ιδιοκτήτης του Spotify), Ντάνιελ Εκ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγοράσει την Άρσεναλ, έχοντας μαζί του στο πρότζεκτ του τους Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ.

Η οικογένεια του Αμερικανού επιχειρηματία, με επίσημη δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Άρσεναλ, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Κρένκι:

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε στα μέσα ενημέρωσης διάφορα σενάρια, σχετικά με μια πιθανή κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Άρσεναλ.

Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ και δεν πουλάμε κανένα μερίδιο των μετοχών στην ομάδα. Δεν έχουμε λάβει ούτε θα συζητήσουμε κάποια πρόταση.

Η φιλοδοξία μας για την Άρσεναλ παραμένει να αγωνιζόμαστε για να κερδίζουμε τα μεγαλύτερα τρόπαια και η επικέντρωσή μας παραμένει στο να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στο χορτάρι για να το πετύχουμε».