Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Παρί ο Ρονάλντο αν δεν βγει Champions League η Γιούβε!

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αφήσει τη Γιουβέντους με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν ή επιστρέφοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν οι «μπιανκονέρι» μείνουν εκτός Champions League την επόμενη σεζόν...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Παρί  ο  Ρονάλντο αν δεν βγει Champions League η Γιούβε!

Η ολοκλήρωση της 33ης αγωνιστικής στην Serie A αναζωπύρωσε την μάχη του Champions League πέντε «στροφές» πριν το φινάλε.

Εκτός απο την μόνη σίγουρη (κι επίδοξη πρωταθλήτρια) Ίντερ υπάρχουν 4 ομάδες που ερίζουν για 3 θέσεις. Η δεύτερη Αταλάντα που έχει δύο πόντους περισσότερους από τις Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν.

Οι «μπιανκονέρι» μετά από 9 χρόνια πρωτοκαθεδρίας είναι στην ισοβαθμία στην 4αδα και το ενδεχόμενο να μην είναι στην κορυφαία διοργάνωση του χρόνου δημιουργεί αμφιβολίες παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο όπως αποτυπώνονται στα ΜΜΕ της γείτονος.

Έτσι σύμφωνα με την “Tuttosport‘ που φημίζεται για το ρεπορτάζ της Γιουβέντους ο Πορτογάλος δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ομάδα αν εκείνη δεν κουνάει... σεντόνι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχουν δύο ομάδες που αναμένεται να ασχοληθούν με την περίπτωση του 36χρονου σταρ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, που και ρευστό έχουν, και φιλοδοξίες.

Οι δε «κόκκινοι διάβολοι», βρίσκονται ανέκαθεν στην καρδιά του Πορτογάλου, με την επιστροφή του να ιντριγκάρει τους φίλους του συλλόγου.