Τσέφεριν: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές»

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε με σκληρό λόγο, τονίζοντας πως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. 

Τσέφεριν: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε στους συλλόγους που σκέφτηκαν και θέλησαν να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας νέας ευρωπαϊκής λίγκας. Ο Σλοβένος δικηγόρος και πρόεδρος της UEFA, μίλησε με σκληρό λόγο, τονίζοντας πως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής στη Daily Mail: «Οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται. Είναι οι ομάδες που απειλούνται περισσότερο με αποκλεισμό από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο Τσέφεριν, ο οποίος απάντησε και στις κριτικές που υπάρχουν για το γεγονός ότι το νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει περισσότερα παιχνίδια.

Οι παίκτες και οι προπονητές ζητούν λιγότερα παιχνίδια. Μπορεί να γίνει αυτό, όμως θα μειωθούν και οι απολαβές τους, για να γίνει απόλυτη προσαρμογή στα δεδομένα... Δεν γίνεται να παίζεις λιγότερο και κάθε φορά να παίρνεις περισσότερα χρήματα...

Αυτή η κοινή προσπάθεια απέδειξε πως δεν είναι όλα προς πώληση, ότι δεν μπορείς να έρχεσαι με τα δισεκατομμύριά σου και να λες ‘δεν με νοιάζει η παράδοση, η ιστορία σας και όσα αγαπάτε, γιατί έχω αρκετά λεφτά για να σας αγοράσω όλους’. Αυτό δεν θα περάσει, με τίποτα!»