Τελεσίγραφο του Τσεφέριν

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν έστειλε τελεσίγραφο στις ομάδες που δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι αποχωρούν από τη European Super League.

Τελεσίγραφο του Τσεφέριν

Η European Super League ανέστειλε τη λειτουργία της και η UEFA πλέον είναι σε θέση ισχύος, αφού οι 12 που επιχείρησαν το "πραξικόπημα" έφαγαν τα μούτρα τους. Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν πλέον αισθάνεται πολύ πιο δυνατός και φρόντισε να το δείξει αυτό με τον τρόπο του.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας έστειλε μήνυμα στις ομάδες που έχουν δηλώσει ότι θα φύγουν από την ESL, αλλά δεν το έχουν εκφράσει και επίσημα. Συγκεκριμένα ο Τσεφέριν τόνισε ότι δεν αρκεί η ανακοίνωση της αναστολής, αλλά θα πρέπει να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες ότι εγκαταλείπουν το πρότζεκτ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι στη Super League ή είναι ευρωπαϊκός σύλλογος και συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA", δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη με το AP. "Αν λένε ότι είμαστε στη Σούπερ Λιγκ, τότε δεν παίζουν το Champions League. Ακόμα περιμένουμε τους νομικούς μας και μετά θα πούμε λεπτομέρειες, αλλά όλοι αντιμετωπίζουν συνέπειες για τις αποφάσεις τους και το γνωρίζουν», ανέφερε ο Τσεφέριν.