Οπαδοί της Σάλκε κυνήγησαν τους παίκτες - Πανηγύρια για τους φίλους της Ντόρτμουντ (vid)

Σκηνές ροκ στη Γερμανία με τους οπαδούς της Σάλκε να περιμένουν την αποστολή και να κυνηγούν τους παίκτες μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία. Γλέντι για τους φίλους της Ντόρτμουντ

Οπαδοί της Σάλκε κυνήγησαν τους παίκτες - Πανηγύρια για τους φίλους της Ντόρτμουντ (vid)

Η Σάλκε ήταν με το ένα πόδι στη β’ κατηγορία της Γερμανίας εδώ και καιρό αλλά την Τρίτη το βράδυ (20/4) ήρθε και ο μαθηματικός υποβιβασμός μετά την ήττα από την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ, με 1-0.

Οπαδοί της Σάλκε ξέσπασαν και το βράδυ της Τρίτης (20/4), περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει στη βάση της. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε αφού υπήρξαν και επιθέσεις στους παίκτες.

«Μεμονωμένα άτομα, τα οποία δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα, πέρασαν τα όρια. Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ να μπει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των μελών του. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες βράδυ, από τις ενέργειες αυτών των μεμονωμένων. Η διαδικασία έρευνας των γεγονότων, τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα, έχει ήδη ξεκινήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Σάλκε.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και σχετικό βίντεο με τους οπαδούς της Σάλκε να ανάβουν καπνογόνα και να κυνηγούν τους ποδοσφαιριστές της Γερμανικής ομάδας.

Δείτε το βίντεο

Την ίδια ώρα οπαδοί της Ντόρτμουντ, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για τον υποβιβασμό της Σάλκε. Είναι γνωστή η κόντρα των δυο ομάδων και για αυτό η γιορτή που...έστησαν οι πρώτοι είναι λογική.