Σάντος: «Δεν φέρνει τίποτα θετικό στο άθλημα η European Super League»

Κάθετα αντίθετος στη δημιουργία της European Super League δηλώνει και ο «δικός μας» προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Σάντος: «Δεν φέρνει τίποτα θετικό στο άθλημα η European Super League»

Ο Φερνάντο Σάντος ένωσε τη φωνή του με εκείνες πολλών άλλων προσωπικοτήτων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καταδικάζοντας τη δημιουργία της νέας European Super League.

«Είμαι εντελώς αντίθετος με τη Super League και δεν μου φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι εφικτό. Δεν φέρνει τίποτα θετικό στο ποδόσφαιρο. Πώς μπορεί να υπάρξει αύξηση της ποιότητας με μείωση της ανταγωνιστικότητας;», αναρωτήθηκε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας (2010-14), αλλά και σε εκείνους της ΑΕΚ (2001-02 και 2004-06), του Παναθηναϊκού (2012) και του ΠΑΟΚ (2007-10).

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν ενδιαφέροντα πρωταθλήματα μπάσκετ σε σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν συμφωνώ να αφαιρεθεί η φιλοδοξία και το πάθος των ομάδων που ανταγωνίζονται στα πρωταθλήματά τους, για να είναι πρωταθλήτριες και να είναι σε θέση να παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις, κάτι που παρακινεί τους φιλάθλους», πρόσθεσε ο 66χρονος Πορτογάλος προπονητής.