Ντομίνγκες: «Γι' αυτό δεν επέστρεψα στη Ρίβερ»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες εξήγησε γιατί έφυγε εκτός Αργεντινής να παίξει ποδόσφαιρο και γιατί δεν επέστρεψε ποτέ στην πατρίδα του.

Ντομίνγκες: «Γι' αυτό δεν επέστρεψα στη Ρίβερ»

Από το 2004 όταν αποφάσισε να αφήσει τη Ρίβερ Πλέιτ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρούμπιν Καζάν πάντοτε υπήρχαν σενάρια για το πότε θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του. Ακόμα και τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό ήταν έντονη η φημολογία περί επιστροφής στην πατρίδα του.

Ο λόγος φυσικά για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος λατρεύεται από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ όσο λίγοι. Τελικά δεν γύρισε ποτέ στην ομάδα της Αργεντινής και έκλεισε την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο το 2018.

Σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της Αργεντινής ο Τσόρι μίλησε εξήγησε γιατί δεν γύρισε να παίξει στη Ρίβερ και να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του. «Κράτησε το λόγο μου και αποχώρησα για το εξωτερικό για να μην παίξω σε κάποια άλλη ομάδα στην Αργεντινή. Δεν ήθελα να αγωνιστώ σε κανέναν άλλον σύλλογο εκτός της Ρίβερ», τόνισε αρχικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Συνεχίζοντας εξήγησε: «Πάντα σεβόμουν και έδινε το 100% στην ομάδα που αγωνιζόμουν. Δεν πρόκειται να πω ποιες ομάδες με βρήκαν και δεν θα το κάνω από σεβασμό. Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό υπήρξαν ομάδες που χτύπησαν την πόρτα μου. Η Μπόκα δεν το έκανε ποτέ», ξεκαθάρισε ο Ντομίνγκες.

«Επειδή δεν ήθελα να γυρίσω στην Αργεντινή για να παίξω σε κάποιον άλλον σύλλογο πήρα τηλέφωνο τον πρόεδρο της Ράγιο Βαγιεκάνο και τον ρώτησα αν θα μπορούσε να με χρησιμοποιήσει ως ποδοσφαιριστή. Έτσι έγινε και δεν γύρισα στη Ρίβερ», τόνισε ο Ντομίνγκες.