Σκληρή στάση Ρουμενίγκε για ESL: «Στόχος να λύσουν το πρόβλημα του χρέους τους»

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, εκτελεστικός Διευθυντής της Μπάγερν, μίλησε με σκληρά λόγια για τις ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο European Super League.

Σκληρή στάση Ρουμενίγκε για ESL: «Στόχος να λύσουν το πρόβλημα του χρέους τους»

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκαθαρίσει την στάση της πως δεν θα λάβει μέρος στο European Super League. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις, μιλώντας με σκληρά λόγια για τις ομάδες που θέλουν να προχωρήσουν σε αυτή την διαδικασία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στη European Super League. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και δεν ξεχνάμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους φιλάθλους, οι οποίοι είναι ενάντια σε αυτή την αλλαγή, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικά.

Ελπίδα μου είναι να βρεθεί ακόμη και τώρα μια λύση, γιατί η Super League πλήττει όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πρέπει να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο. Ήρθε η ώρα για λιγότερη αλαζονεία στο ποδόσφαιρο. Με την Super League κάποιες ομάδες θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του χρέους τους, που έγινε ακόμη μεγαλύτερο με την πανδημία.

Δεν είναι όμως αυτός ο τρόπος. Δεν γίνεται να ζητάμε περισσότερα λεφτά για να δίνουμε όλο και περισσότερα σε παίκτες και ατζέντηδες. Όλοι μας έχουμε κάνει υπερβολικά έξοδα. Όλες οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο σκέφτονται να περιορίσουν τα έξοδά τους, μόνο στο ποδόσφαιρο μερικοί θεωρούν πως θα τα λύσουν όλα αυξάνοντας τα χρήματα».