Νέοι «κεραυνοί» Νέβιλ: «Αρπακτικά η οικογένεια Γκλέιζερ, να φύγει τώρα από την Αγγλία»

Ο Γκάρι Νέβιλ με νέες του δηλώσεις εμφανίστηκε έξαλλος με την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της συμμετοχής στη European Super League.

Νέοι «κεραυνοί» Νέβιλ: «Αρπακτικά η οικογένεια Γκλέιζερ, να φύγει τώρα από την Αγγλία»

Ο Γκάρι Νέβιλ δεν περιορίστηκε μόνο στις πρωινές δηλώσεις της Δευτέρας (19/4), όταν είπε ότι πρέπει να υποβιβαστούν οι αγγλικές ομάδες που είναι συνιδρυτές της European Super League.

Μίλησε και το βράδυ της Δευτέρας (19/4) και έδειχνε ακόμα πιο έξαλλος, χαρακτηρίζοντας «αρπακτικά» την οικογένεια Γκλέιζερ που είναι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τονίζοντας ότι πρέπει να φύγουν όχι μόνο από το Ολντ Τράφορντ, αλλά και από την χώρα γενικότερα!

«Ήλπιζα ότι θα το ξανασκεφτούν λόγω των αντιδράσεων. Όταν ξύπνησα και είδα την ανακοίνωση με το όνομα του Τζόελ Γκλέιζερ είπα ότι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτός δεν βάζει πουθενά το όνομά του. Είναι έξυπνος, ξέρει τι θέλει. Μόλις βάλει το όνομά του σε κάτι, θα προσπαθήσει να πιέσει. Πέρασαν ως οικογένεια δύσκολα στη Γιουνάιτεντ τα πρώτα χρόνια, το άντεξαν. Δεν τους ενδιαφέρει», είπε αρχικά ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Είναι ενθαρρυντική η αντίδραση, αλλά αν προχωρήσουν, θα αλλάξει το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα για πάντα. Για πάντα. Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Να οργανωθούμε. Δεν πρέπει να δράσουμε συναισθηματικά. Όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά. Να ξεχάσουμε την πίστη μας. Προσπαθούν να πάρουν το ποδόσφαιρο μακριά μας».
Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχω υπάρξει σιωπηλός σε ό,τι αφορά την οικογένεια Γκλέιζερ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω στην ελεύθερη αγορά, γενικά στη ζωή μου, και πάντα σκεφτόμουν: Ποια είναι η απάντηση στους Γκλέιζερς; Έμεινα σιωπηλός επειδή ήταν ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορώ ακόμα να βλέπω τα παιδιά να παίζουν, μπορώ ακόμα να χαίρομαι και να λυπάμαι. Αν αποσύρουν τα μερίδιά τους, μπορώ να ζήσω με αυτό. Αλλά αυτό που δεν θα μπορούσα να αντέξω είναι αυτοί να επιτίθενται σε κάθε οπαδό της χώρας. Έχουν ξεπεράσει τα όρια. Είναι αρπακτικά. Πρέπει να πάρουν πόδι από την ομάδα και από τη χώρα».