Μπόρις Τζόνσον: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην προχωρήσει το σχέδιό τους»

Θέση για τη δημιουργία της European Super League πήρε και ο Μπόρις Τζόνσον. Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει αυτό το σχέδιο.

Μπόρις Τζόνσον: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην προχωρήσει το σχέδιό τους»

Ό, τι είναι δυνατόν για να μην προχωρήσει η υλοποίηση της European Super League δήλωσε ότι θα κάνει ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Προβληματισμένος ο Μπόρις Τζόνσον, τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της δημιουργίας της European Super League και σημείωσε πως θα κάνει αυτό που μπορεί από την πλευρά του, μαζί με τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε να μην ολοκληρωθεί το σχέδιο της European Super League.

«Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν σε συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές Αρχές για να μην προχωρήσουν τα σχέδια που έχουν προταθεί. Δεν νομίζω ότι είναι καλά νέα για τους φιλάθλους, ούτε για το ποδόσφαιρο της χώρας. Αυτές οι ομάδες δεν είναι απλά παγκόσμια brands, αλλά επίσης ομάδες με ιστορία από τις πόλεις τους και συνδεδεμένες με τις τοπικές κοινότητες. Θα έπρεπε να έχουν μια σύνδεση με τους φιλάθλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.