Μπάγερν: Ο Φλικ έριξε «βόμβα» - Φεύγει στο τέλος της σεζόν

O Xάνσι Φλικ κατέκτησε 6 τρόπαια με τη Μπάγερν, αλλά o Γερμανός κόουτς γνωστοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μόναχο στο τέλος της σεζόν.

Μπάγερν: Ο Φλικ έριξε «βόμβα» - Φεύγει στο τέλος της σεζόν

Η Μπάγερν νίκησε τη Βόλφσμπουργκ με 3-2, προχωράει δυναμικά για το 9ο σερί της πρωτάθλημα, αλλά ο Χάνσι Φλικ δεν θέλει να συνεχίσει στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός κόουτς, ο οποίος πέρσι κατέκτησε 6 τρόπαια με το κλαμπ, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Θα ήθελα να τερματίσω το συμβόλαιό μου στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι ένα γεγονός. Ήταν σημαντικό για μένα η ομάδα να το μάθει πρώτα από μένα, επειδή υπάρχει ήδη το ζήτημα εκεί έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για με την ομάδα μου.

Το μέλλον δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν έχει υπάρξει συζήτηση. Φυσικά, η εθνική Γερμανίας είναι μια επιλογή που κάθε προπονητής πρέπει να σκεφτεί. Όμως πρέπει πρώτα να αποδεχθώ τα γεγονότα. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Γι' αυτό η διαδικασία του να μιλήσω στο σύλλογο και στην ομάδα μου ήταν πολύ σημαντική σήμερα».