Φερέϊρα: «Δεν θα με δουν να πέφτω»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το γεγονός ότι η Παλμέιρας έχασε το Recopa από τη Ντεφένσα.

Φερέϊρα: «Δεν θα με δουν να πέφτω»

Μέσα από τα χέρια της έχασε η Παλμέιρας το Recopa, αφού νίκησε 2-1 τη Ντεφένσα εκτός έδρας η αντίπαλος της ισοφάρισε στη ρεβάνς το σκορ του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να επικρατήσει στα πέναλτι.

Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να κατακτήσει το τρόπαιο. Από την άλλη, όμως, τόνισε ότι αυτό το γεγονός δεν θα τον πτοήσει.

«Είμαστε λυπημένοι γιατί χάσαμε, αλλά δεν θα με δουν να πέφτω. Έχουμε 24 ώρες (σ.σ. τη Δευτέρα η Παλμέιρας παίζει με τη Μποταφόνγκο), δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το μόνο που με απασχολεί είναι ο τραυματισμός των παικτών», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό, ισορροπημένο παιχνίδι, όπου ο αντίπαλός μας είχε λίγο περισσότερο την κατοχή της μπάλας και κατέληξε να σκοράρει. Σε αυτόν τον τύπο παιχνιδιών, κλασικά, μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μου άρεσε η γενική συμπεριφορά της ομάδας. Δεν μπορώ να μη λυπηθώ για το τι έκαναν οι παίκτες. Υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσουμε», ανέφερε ο Αμπέλ Φερέιρα.