Serie A: Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα για τον κόσμο

Η ιταλική κυβέρνηση έκανε ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα και από την 1η Μαΐου ανοίγουν οι κερκίδες γηπέδων της Serie A.

Serie A: Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα για τον κόσμο

Από την περασμένη εβδομάδα η Serie A είχε κάνει αίτημα στην ιταλική κυβέρνηση προκειμένου να επιστρέψει κόσμος στα γήπεδα. Από τη στιγμή που άναψε το πράσινο φως για την παρουσία φιλάθλων στο Ολίμπικο για το Euro και η ιταλική λίγκα ζήτησε να γυρίσει ο κόσμος στις κερκίδες.

Όπως μεταδίδει ο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι απάντησε θετικά στο αίτημα της λίγκας για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της στις περιοχές που είναι κίτρινες λόγω κορονοϊού να επιτραπεί η είσοδος μάξιμουμ 1000 θεατών. Αυτό θα ξεκινήσει από το Σάββατο 1 Μαΐου με τον κόσμο να επιστρέφει στις κερκίδες των ιταλικών γηπέδων.

Έτσι η 34η αγωνιστική της Serie A θα διεξαχθεί και στις κερκίδες κάποιων γηπέδων θα βρίσκονται οπαδοί, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Στις κίτρινες περιοχές θα μπει κόσμος, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο στις πορτοκαλί και κόκκινες.